Steelhouse

Metallin ja teräksen pintakäsittely

Steelhouse on metallin ja teräksen pintakäsittelyn ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella.

Our metal treatment techniques include

Pintakäsittelyä metallille ja teräkselle ammattitaidolla

Teemme pintakäsittelyjä teräkselle ja muille erilaisille metalleille, esimerkiksi RST, HS, CU ja AL materiaaleille ja ruostumattomille ja haponkestäville materiaaleille, suurista rakenteista pieniin komponentteihin. Käsittelytavaksi valitaan kohteesta ja sen vaatimuksista riippuen käsityö, mekanisoitu työ tai automatisoitu käsittely. Näin metallin pintakäsittely tuottaa parhaan lopputuloksen. 

Käsityönä tehtävät metallin pintakäsittelyt ovat olleet perinteisesti yksi vahvuusalueistamme. Hiontakäsittelyjä tehdään pienistä valukappaleista aina kymmenien tonnien painoisiin osiin.

Käsityölinjalla hiomme, harjaamme ja kiillottamme muun muassa:

  • paperin- ja massanvalmistuslaitteet
  • massapumput
  • prosessiputkistojen sisäpinnat ja osat
  • elintarvike- ja lääketeollisuuden laitteet, lääkesäiliöt
  • pumput, puhaltimet ja turbiinit sekä niiden siivet ja potkurit.
Mekanisoidut ja automaattiset metallin käsittelyt

Mechanization tarkoituksena on yhdistää hiojan ammattitaito ja koneen voima tehokkaaksi ja tarkaksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme kattavan valikoiman mekanisoituja metallin pintakäsittelypalveluita asiakkaillemme eri teollisuuden aloilta.

Automaattinen metallin hionta, harjaus ja kiillotus tuovat tehokkuutta ja tasalaatuisuutta moniin erilaisiin tuotteisiin. Automatisoinnin myötä voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkuutta suuriin sarjoihin.