Steelhouse

Konepajatuotteet

Stainless-konepajamme tarjoaa korkealuokkaista osaamista mm. ympäristö-, energia-, prosessi- ja laivateollisuuden tarpeisiin.

Myynti / Suunnittelu

Stainless-konepajamme tarjoaa laadukkaat ja joustavat ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. Laaja kokemuksemme ja monipuolinen konekanta takaa, että pystymme löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme korkealuokkaista konepajaosaamista muun muassa ympäristö-, energia-, elintarvike-, prosessi- sekä laivateollisuuden alojen toimijoille. Suunnittelupalvelumme auttaa asiakkaitamme saamaan juuri tarpeisiinsa räätälöityjä, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

 

Kokonaisvaltaista ohutlevy osaamista

Steelhouse Groupilla on pitkät perinteet suomalaisen koneenrakennusteollisuuden alihankkijana ja ohutlevytuotteiden valmistajana. Olemme olleet kehittämässä vuosikymmenien ajan asiakkaidemme tuotteita entistä kilpailukykyisemmiksi. Samalla olemme kehittäneet koneenrakennusteollisuuden mekaniikkasuunnittelijoille tietoisuutta ohutlevytuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Valmistamme, pintakäsittelemme ja toimitamme komponentit ja rakenteet joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotamme ohutlevytyöt kustannustehokkaasti erikokoisille yrityksille, käytössämme on tehokas ja monipuolinen ohutlevyjen tuotantokoneisto. Valttikorttejamme ohutlevyjen tuotannossa ovatkin nopeus, tehokkuus ja joustavuus.

Koneenrakennusteollisuudelle valmistamme ja käsittelemme muun muassa paperin- ja massanvalmistuslaitteet, elintarviketeollisuuden laitteet, pumput ja puhaltimet sekä lääketeollisuuden laitteet. Palvelemme valimoteollisuutta pienten huonekaluosien kiillotuksesta aina kymmenien tonnien valukappaleiden hiomiseen. Pienennämme virtausvastusta ja parannamme aerodynamiikkaa pienentämällä pinnankarheutta. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa suuret potkurit, turbiinien siivet, valujen puhdistukset sekä pumppujen pesät ja juoksupyörät.

Hiomme, harjaamme ja kiillotamme raaka-aineita teollisuudelle, ja valmistamme ja toimitamme levyjä, putkia ja profiileja metallien tukkukaupalle. Automaattisilla linjoillamme pystymme tuottamaan tasaista laatua erilaisiin tarpeisiin. Automatiikan avulla kustannukset pysyvät aina optimaalisina.