Steelhouse

Konepajatuotteet

Stainless-konepajamme tarjoaa korkealuokkaista osaamista mm. ympäristö-, energia-, prosessi- ja laivateollisuuden tarpeisiin.

Myynti

Myynti

Stainless-konepajamme tarjoaa laadukkaat ja joustavat ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. Laaja kokemuksemme ja monipuolinen konekanta takaa, että pystymme löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme korkealuokkaista konepajaosaamista muun muassa ympäristö-, energia-, elintarvike-, prosessi- sekä laivateollisuuden alojen toimijoille. Suunnittelupalvelumme auttaa asiakkaitamme saamaan juuri tarpeisiinsa räätälöityjä, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Palvelemme valimoteollisuutta pienten huonekaluosien kiillotuksesta aina kymmenien tonnien valukappaleiden hiomiseen. Pienennämme virtausvastusta ja parannamme aerodynamiikkaa pienentämällä pinnankarheutta. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa suuret potkurit, turbiinien siivet, valujen puhdistukset sekä pumppujen pesät ja juoksupyörät.

Hiomme, harjaamme ja kiillotamme raaka-aineita teollisuudelle, ja valmistamme ja toimitamme levyjä, putkia ja profiileja metallien tukkukaupalle. Automaattisilla linjoillamme pystymme tuottamaan tasaista laatua erilaisiin tarpeisiin. Automatiikan avulla kustannukset pysyvät aina optimaalisina. Portfolioomme kuuluvat muun muassa ohuet ja paksut levyt, putkien sisäpuoliset käsittelyt, monimuotoiset profiilit ja suuret putket.