Steelhouse

Konepajan palvelut, tuotteet ja alihankinta

Stainless-konepajamme tarjoaa korkealuokkaista osaamista ja konepajan alihankintaa mm. ympäristö-, energia-, prosessi- ja laivateollisuuden tarpeisiin. Saat meiltä myös ammattitaitoista koneenrakennusta ja kokoonpanoa.

Myynti / Suunnittelu

Stainless-konepajamme tarjoaa laadukkaat ja joustavat ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin, olipa kyseessä konepajan alihankinta, kokoonpano tai koneenrakennus. Laaja kokemuksemme ja monipuolinen konekanta takaa, että pystymme löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Tarjoamme korkealuokkaista konepajaosaamista muun muassa ympäristö-, energia-, elintarvike-, prosessi- sekä laivateollisuuden alojen toimijoille. Suunnittelupalvelumme auttaa asiakkaitamme saamaan juuri tarpeisiinsa räätälöityjä, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Kokonaisvaltaista koneenrakennusta ja  kokoonpanoa sekä ohutlevytöitä

Steelhouse Groupilla on pitkät perinteet suomalaisen koneenrakennusteollisuuden alihankkijana ja ohutlevytuotteiden valmistajana. Olemme olleet kehittämässä vuosikymmenien ajan asiakkaidemme tuotteita entistä kilpailukykyisemmiksi. Samalla olemme kehittäneet koneenrakennusteollisuuden mekaniikkasuunnittelijoille tietoisuutta ohutlevytuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Valmistamme, pintakäsittelemme ja toimitamme komponentit ja rakenteet sekä ohutlevyt joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Tuotamme ohutlevytyöt kustannustehokkaasti erikokoisille yrityksille, käytössämme on tehokas ja monipuolinen ohutlevyjen tuotantokoneisto. Valttikorttejamme ohutlevyjen tuotannossa ovatkin nopeus, tehokkuus ja joustavuus.

Kokoonpanoon ja koneenrakennukseen liittyvissä töissä valmistamme ja käsittelemme teollisuudelle muun muassa paperin- ja massanvalmistuslaitteet, elintarviketeollisuuden laitteet, pumput ja puhaltimet sekä lääketeollisuuden laitteet. Palvelemme valimoteollisuutta pienten huonekaluosien kiillotuksesta aina kymmenien tonnien valukappaleiden hiomiseen. Pienennämme virtausvastusta ja parannamme aerodynamiikkaa pienentämällä pinnankarheutta. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa suuret potkurit, turbiinien siivet, valujen puhdistukset sekä pumppujen pesät ja juoksupyörät.

Konepajaltamme koneenrakennus ja kokoonpano tarpeidesi mukaan

Hiomme, harjaamme ja kiillotamme raaka-aineita teollisuudelle, ja valmistamme ja toimitamme levyjä, putkia ja profiileja metallien tukkukaupalle. Automaattisilla linjoillamme pystymme tuottamaan tasaista laatua erilaisiin tarpeisiin. Automatiikan avulla kustannukset pysyvät aina optimaalisina. Kun tarvitset konepajaa tekemään alihankintaa, me olemme  fiksu valinta. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!