Steelhouse

Metallin pintakäsittely

Steelhouse on metallin pintakäsittelyn ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella.

Myynti

TYÖNJOHTO

Metallin käsittelytekniikoihimme kuuluvat

Teemme pintakäsittelyjä erilaisille metalleille, esimerkiksi RST, HS, CU ja AL materiaaleille ja ruostumattomille ja haponkestäville materiaaleille, suurista rakenteista pieniin komponentteihin. Käsittelytavaksi valitaan kohteesta ja sen vaatimuksista riippuen käsityö, mekanisoitu työ tai automatisoitu käsittely.

Käsityönä tehtävät pintakäsittelyt ovat olleet perinteisesti yksi vahvuusalueistamme. Hiontakäsittelyjä tehdään pienistä valukappaleista aina kymmenien tonnien painoisiin osiin. Käsityölinjalla hiomme, harjaamme ja kiillottamme muun muassa paperin- ja massanvalmistuslaitteet, massapumput, prosessiputkistojen sisäpinnat ja osat, elintarvike- ja lääketeollisuuden laitteet, lääkesäiliöt, pumput, puhaltimet ja turbiinit sekä niiden siivet ja potkurit.

Mekanisoinnin tarkoituksena on yhdistää hiojan ammattitaito ja koneen voima tehokkaaksi ja tarkaksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme kattavan valikoiman mekanisoituja pintakäsittelypalveluita asiakkaillemme eri teollisuuden aloilta.

Automaattinen hionta, harjaus ja kiillotus tuovat tehokkuutta ja tasalaatuisuutta moniin erilaisiin tuotteisiin. Automatisoinnin myötä voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkuutta suuriin sarjoihin.