Uutinen - Steelhouse uudistaa organisaatiotaan
Steelhouse Group Oy uudistaa organisaatiotaan

Steelhouse Groupin pitkäaikaisen toimitusjohtajan Tapio Hyytiäisen siirtyessä hallitustyöskentelyyn, uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jouni Kähkönen.

Toimitusjohtajana aloittanut Jouni Kähkönen on toiminut uransa aikana sekä yrittäjänä että erilaisissa toimihenkilötehtävissä. Kähkösen vahvuuksia on vahvan projektiosaamisen lisäksi erityisesti menestyksekäs kokemus konepajatoiminnasta sekä tehdasautomaatiojärjestelmien toimittamisesta, aina myynnistä toteutuksiin.

Steelhousen ja Ari’s Group kesällä 2020 loppuun viedyn fuusion, ja sen myötä saavutettujen synergiaetujen myötä, Steelhouse Group Oy:n tuotantokapasiteetti lisääntyi ja liikevaihto kasvaa. Yhdistyneiden yritysten aiemmat palvelutarjonnat täydentävät toisiaan, ja yhdistämällä kahden toimijan vahvuudet, Steelhouse Group on entistäkin paremmin palvelemassa asiakkaita kokonaisvaltaisesti.

Jouni Kähkönen arvostaa Steelhousen asiakaslähtöisiä toimintaperiaatteita ja joustavuutta asiakastarpeiden toteuttamisessa ”Steelhouse Group on ollut jo vuosia asiakkaidensa rinnalla suunnittelemassa ja tuottamassa vaativia rakenteita, asentamassa ja huoltamassa mekaanisia laitteita sijoituskohteessaan. Vahvistamme palveluamme sekä toimintaamme edelleen voimakkaasti siihen suuntaan, että asiakkaamme saavat täyden palvelun yhdeltä ovelta. Jatkossa toimitamme tilatut tuotteet sisältäen instrumentoinnin ja sähköistyksen sekä luovutamme projektit automatisoituna käyttöönottovalmiudessa. Toteutamme myös tämän asiakastarpeen joko asiakkaan omista tai meidän suunnitelmistamme.

Tutustu uudistetuilla verkkosivuillamme Steelhousen palvelutarjontaan, ja ota yhteyttä niin suunnitellaan kokonaisuus sinun yrityksesi tarpeisiin!